One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

endinggg.. maybe
Wednesday, August 21, 2013 || 1:30 AM

hello.
long time no see.
short post.
result trial pmr.
no so good.
not so bad.
wish me luck for pmr.

xx

Selamat Hari Raya. 

:)

BORED TRIP EVER
Saturday, February 16, 2013 || 3:05 AM

hai. 
well, sekarang dah cuti CNY then, dah nak masuk sekolah balik. 

masa hari sabtu tu, terus pegi KL, mula2 plan nak p Kedah, tapi cancel. then, pegi KL jumpa kakak. okay, cuma nak cakap BORING nak mampos. mengharapkan iPad je yang boleh menceriakan aku. tapi tu kakak punya, -..- 

kalau tahu lah trip tu macam gitu, baik duduk rumah tengok gayo daejun kat S ONE HD lagi bagus. -___-

New York :)
Thursday, January 17, 2013 || 1:07 AM

semua orang tahu times square an?

Tumblr_mgqa4oerut1qdeuyro1_500_large

semua org tahu en tempat apa yg ada banyak cab kuning tu....... NEW YORK CITY!


ehhh! terjumpa pulak gambar ni. heheh 
we Love u

in shaa Allah,
aku akn pergi sini.


xoxo

----------------------------------->>

bila fikir balik, banyak tempat yg aku nk pergi.
aku ni suka travel ek? 
tapi aku taknk jadi bag packer.
ngeh ngeh :3 

Its About RM100
|| 12:57 AM

bismillah..
hi, selepas post entry pasal nombor dalam 5 saat tadi, nak cakap pulak pasal duit. NO MONEY NO TALK. so, I HAVE MONEY, I CAN TALK. 

actually, hundred tu belom pon dapat. dah dapat nanti, aku nk bayar yuran sekolah, dalam 40 lebih. ada baki 60 lebih, aku nk beli barang2 yg perlu dibeli. then, kalau dah tinggal dalam 50 atau 40 lebih, aku nak beli baju!!! Oh My God.

Online Shopping! first time ok. tapi belom beli lagi. baru dalam perancangan. masih dalam memilih pakaian. memandangkan sekarang trend trible, aku jumpa satu baju ni. ok, murah. RM 23 je ok! lagi satu bukan trible, tapi cantik. 

aku sedang mengumpul baju lengan panjang. hehe tak banyak baju lengan panjang, yang ada pon, dah pendek. nanti pakai nampak bontot. lol baik tak payah. nak beli cardigan pulak, nak kene keluar pegi cotton on pulak. malas lah. jusco jauh lagipon, so, decide beli je baju berlengan panjang yang cantik!!! hihi 

;D

Numbers are ...
|| 12:51 AM

bismillah..
hai. :)

this post will be...... i dont know. :| 

according to the title... it was very embarrassing!
yesterday punya cerita lah kan. cakap pasal numbers ni termasuklah mathematics kan? arghhh! how? aku nak ambek pmr tahun ni. math pon belom lepas. cikgu panggil buat math kat depan. then, dengan senang hatinya aku buat lah. tapiiiii T_T salah. 

sekarang tengah masuk lines and angles. eeee! fine. cikgu tu ajar memang nampak senang. but. its very susah! erghhh aku rasa aku kene turun darjah satu balik. T_T so sad! 

T_____T bye


Angan-angan atau cita-cita?
Sunday, January 13, 2013 || 5:04 AM

bismillah..
haaaarapan.. harapan menjadi layuuuu... lalallala~

of course semua org ada cita2 kan? gila lah siapa takde.. cita2 aku? aku nk jadi fashion designer. well.. doakan berjaya ok? amin. actually, mak aku seorang tukang jahit. turun pulak talent menjahit dia kat aku, family aku yg lain, boleh menjahit, tapi diorang tak pernah lagi potong kain jahit baju, pufftttt! jadik baju. aku je pernah. *keningkening

well, dah dua baju yang jadik. bukan baju kurung lah. cuma tank top. senang nk buat. potong2 jahit2 dah siap. first try pakai kain lembik ok... kau pikir senang nk potong? berhempas pulas aku. last, jadik jugak, tapi tak boleh pakai lah. burok! 

second try, jadik jugak. tak burok sangat macam yg first try. tapi, still mama cakap tak sesuai bawak pergi jalan2. ok, tak kisah. aku nk pakai buat tidur. duduk rumah, aku pakai baju tu. xD hahaha do i care org nk cakap ape. hahahah.

then, mulalah, bapak aku cite macam2. aku tak pandai belajar tapi boleh jahit, bapak aku nak hantar aku azizah kalau result pmr tak banyak a. haaaa apa boleh aku buat??

what should i do? 
Oh my god.
Ya Allah, bantulah aku. 

aku belum buat keputusan lagi. :|