One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

...
Sunday, April 22, 2012 || 2:08 AM

nak cite ape ek? 

xxx

ha! birthday nina ngan eifa! :D yeay! saye belikan die coklat. :) baikkan saya? :P geli
hmmmmm
ok, bye 

Nothing.......
Monday, April 16, 2012 || 6:12 AM

hai..
ok, tajuk nothing tu, sebab, takde nak cerita ape2 pon kat sini.. :) okay, saya memang dah tersangat amat suka baca blog Namy Yusof <--- bukaklah blog tu, memang serious awesome! 

okay, change the topic please. ish ish ish! nak tahu? aku masuk team drama lah for this year. and for the first time aku berlakon. wooohhh! i'm an actor. can't believe it! :D hahahaa! tapi memang serious baru aku tahu acting ni susah.. =.=' ingatkan senang jek. tapi, thank god aku boleh bawak watak tu. :') hmm... watak budak sekolah, budak kampong kampong jek. :D

hmm... its almost everyone want to be my friend. sampai tak tahu nak pilih yang mana. not almost lah. actually sikit jek. :D hmm... yaya, nina. if i dengan yaya all the time, nina get jealous. if i all the time dengan nina, yaya gets jealous pulak. -____- hergghhh! susah! ok, one of the seniors in the school, kenal i dengan nina, well, memang i banyak spent my time dengan nina, akak tu pon dah tahu, tapi, i rasa sangat bersalah dekat yaya bila akak tu cakap i dgn nina berkepit all the time! T__T sad!

memang lah bagus kan kalau banyak kawan. tapi kalau kawan yang macam gini? what to do?! :O huarghhhh! ok, girls! stop it! T__T i'm tired! nak buat ape ni? erkk! >.< ok, i pikir later...

thinking........



think againnnnnnnnnnnnnn~

hmmm.. maybe aku kene stop rapat dengan mereka kot. :D ok, change topic. hahahaha! hmm.. i kenal sorang boyfriend ni kan, memang berkenan sangat. >.< kiranya suke lah kan.... :D senior. die form 4! nama die... no need to say it here lah! :D nanti kantoi!. *ada ke org baca blog i ni?!!! huarghhhh! *tarik rambut*  hmm.. die hensem. die main bola tau! >.< its make me more interested to know all about him! >.< >.< huarghhhhhhhhh!!! *tepok bantal!* xD okay, now, sorang boyfriend ni form 5. suke kat i memang dah lama, but, the matter is, i tak suke kat die pon! T_T make me more sakit hati dekat die ialah, die bagi tahu semua org yg kitorang ni couple. what the hell is he talking about?! one more, die ajak i keluar tengok wayang sama2. wow! O.O i think, hey! mamat ni gile ape?!  -__-

a few reasons i tak nak keluar dengan kau ialah, aku tak suke kau pon.. :D then, mak bapak aku sure tak bagi aku keluar tengok wayang ngan mamat. and, mak bapak aku sure tak bagi keluarpergi jusco lah, cs lah.. lainlah kau, dah form 5..-__- ok, bye mamat! maybe kau tersalah anggap kan? aku layan kau biasa2 jek pon. tak lebih dari member biasa. kau jek pikir lain. haihhhh~ see? semua org nak kawan dengan i. xD okay, memang bagus, tapi ada jugak yg tak bagusnye. :) 

okay, this picture is cute! :D di tujukan kepada my yayang, yaya and nina, kiranya i ada dua balloon dalam hati i  lah. :D hahaha~

QUOTES:
:)

Always Happen to ME! 
<3



Kucing Kecik.
Friday, April 13, 2012 || 8:47 PM

heyyo!
sudah lama tidak mengupdating belog ini.
so sorryyyyyyyy~
tahu kan saya ada bela kucing nama ming?
die dah berANAK!
nampak tak? ada 3 ekor. ak tahu jantan ke betina.. kesian die.. :D ok, bye