One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

School Break! #2
Friday, May 25, 2012 || 10:17 PM

hai!
sekarang dah cute sekolah semester 2 kot. har har. sukenye. nak pergi KL jalan2. nak shopping sakan. nak ucapkan selamat pengantin baru dekat kaka eyra, kak dyea. dekat tok su kite. dekat abang gidil. selamat pengantin baru! :) bibie doakan perjalan rumah tangga korang baik2 je ok? :)

ok, doakan perjalanan saya ke KL 2 june ni baik2 je ok? :) nak belikan mejat gule hacks sebijik je. hahahaha mejat gile. nanti belikan lah ape2 k. :)

Happy Teacher's day! :)
Sunday, May 20, 2012 || 4:38 AM

hai!
Happy teacher's day buat semua guru2 di dunia ini. 

currently my profile picture now. ;D

Father's birthday VS mother's day. :D
|| 4:35 AM

and... today,
i would love to share about my parent's big day!


jatuh pada tanggal 13 may 2012, telah di tetapkan bahawa hari itu ialah hari lahir bapa ku, dan hari ibu2 seluruh dunia. :) so, kami satu family meraikan hari terbesar ini! 

sorry terSEXY pulak. hihi
by the way, gambar mama tak letak okay, hanya kenangan buat family je sebab mama seksi pulak masa tu..
saya, kakak dan kakak lagi sorang yang belanja kek. kiranya surprise lah. masa pagi pergi jumpa nenek. balik singgah sds dan POOMMMM! celebrate lah. heeee~ best. :D Happy birthday and happy mother's day! :)