One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

jalan jalan. :D
Tuesday, February 28, 2012 || 2:04 AM

heyyooo!
masatu, kelas saya cikgu ICT bawak pergi jalan2. haha. special kan? ^^ kitorang pergi, pusat jalur lebar kat sri jaya jek.. -___- macam ape.. ingatkan special sangat. tapi bila dah sampai sana, best lah jugak. kitorang kene  wakil sekolah. ade sekolah saujana, sekolah sungai telor ngan sekolah aku. hmm... kitorang main treasure hunting. kumpulan aku semua cina, so, aku pergi tolong group helmi. haha~ cikgu tak marah pon. :D 

hmm.. lagi? masa org IKBN bagi ceramah, aku boring, berbual bual, ambek gambar dan sebagainya. haha~ boring kot. hei! aku jumpa kak izan lah. ngan toksu, ngan tok anjang. :D nak gambar? jap jap..~ 

saya bagi sikit2 jek k. :D

gegarannnn~ :D
baju oren tu aku tu! ;)
wanie. freshy SMKL. :D
:D
poyo! -___-
AFIQ! ^^
wanie snap ni! cantikkan.~ :D
KAMI! ^^
:D
HAFIZ^^


that's all! :D thank for reading!

Melaka.. :D
Sunday, February 19, 2012 || 7:13 AM

haiiii~*post ini lebih kepada melaka ok. :)
penat ni sebenarnya. penat berjalan. haha. best lilleww. tengok, eja pon dah tak betol tau. haha. ok, first kitorang bertolak pukul 8.00 kot. agak jek. lupa. dah tu, jalaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn. benti kat R&R makan. jalaaaaaaaaaaaaannnnnnnn. then, teros pergi pffice abah kat melaka tu. -__- macam tahi! ok lah. kat situ sekejap jek. hehe. then pergi jusco. beli baju. aku pikir aku tak bawak baju esoknye. rupenye bawak lah.. haha~

mama belanja baju. macam smoking. tapi lain sikit polka dots. kak la pon polka dots. cute gila kitorang hahahaha. gila ni. -_____- pastu lepas beli baju aku ngan kakla, uyu ngan kakak dtg jusco jumpa kitorang. kecoh kau kat situ, bising. masing2 jerit2 rinduuuu~ :* hahaha. pastu pergi mahkota parade. bolehlah. bolehlah. mama carik hand bag. hmm... cantik gilosss~ tapi tak beli pon. 

then, selepas kami shopping gila sakan, balik rumah kakak. tido kat situ. jimat. tak yah tidor hotel kan.. :D hahahaha. best kau. hehe. sejuk gilaa. bawah rumah ttu, sungai melka. yg river cruise tu.. sejuk. tak yah gune air cond pon. semulajadi jek kan. tahu tak, aku abah ngan kak la jalan dari rumah kakak tu, sampai tempat mana tha. boleh dikira 2 km lah, jauh kan.. kitorang carik makan. anak2 monster kalau tak de makan mana boleh. ye tak? :D haha.

beli mee goreng kat kedai mamak. nasib baik ade. kalau tak, semua cina. haihhhh. -_____- esok pagi bangon, masing masing sakit perot. ahhahahahahahahahahaha~ xDD bedekah jek. then, kitorang kemas2 barang yg kakak  suruh bawak balik jb. ngan barang kita lah. banyak gilos barang kakak aku. pastu, kitorang pergi baba nyonya. sedappp! ade org putih melambak. cina singapore jgn cakap ah. memang terabor. :D hahahahaha. gila. ade satu mak saleh ni, lawa nyah muke die. cantikk! best,

pastu, pergi mahkota parade lagi.. beli bag mama. yg semlam tu, survey jek dulu. haha. lepastu pergi mana lagi ek lepas pergi beli bag mama tu, pergi pusing2 kat dalam tu, pastu, beli roti, ais kirim sedap gile. then, balik. aku skip cerita yg aku pergi dataran pahlawan. ok. :D then, baliiiiiiikkkkkkkkkkkkkkkk~ ok, bye. :)

photo of the day ;)
Monday, February 13, 2012 || 8:31 PM

;) yeah!
:D

officer. :D
Saturday, February 11, 2012 || 8:42 AM

hey. 
sekarang dah pukul berape ni. -____- nape tak tido lagi? saye do OFFICE abah. :D gile cun seh. best gile. cuma yang menjengkelkan ialah toilet. terpakas tahan kencing doe. -.- eh. nanti balik mesti pukul 2 or 3. takpe. ini kerjaya bapa saya. saya mesti sokong. :D eh, tetiba nak cakap ni, add facebook group saya k. >>>>YEENA AYNEE :D rajin rajin lah add k. tadi on the way, nampak tasik! yg terbesar yg saya pernah nampak. kalau boleh. nak aje aku suruh abah benti kat situ, nak tengok dengan lebih dekat lagi. :D tapi tak pe lah. kalau benti pon, tengok dekat2 takot tetibe kene tarik ke kana. by the way. ade empangan. office abah kat pasir gudang. PG ade tasik kan. ha! tasik tu lah.*ade ke org bace blog aku???? -_____- sad face. 

*sejuk membeku. abah tak de ni. die pergi check mende tah. aku stay office dengan mama ngan kakla. by the way, MU menang doh. :D tahniah amir firdaus... geram jek. liverpool kalah. padan muka. xD jahat kau. :D eh sejuknye. *jap tutup air cond. nak kencing ni, xD toilet mengancam. geli bapak die ah kotor. !! sekeh. -.- =.= lagi nak cakap ape ha? nak tunjuk gambar pakwe lah. xD *aku ade pakwe ke/ org minat pon takde. T___T *sad face.


ah bapak kau lah bongok. *sorry terkeluar bahasa kasar saya, -___- gegek. *perkataan baru.

by the way, nak cakap. aku jadik pustakawan tau. esok kursus. nape cikgu buat hari ahad pon tak tahu lah kan. -____- eh. baju die cantik tau. baju pustakawan. cantik. tudung and baju warne oren. kain warne coklat. ni contoh.

ni yaya. *ahh so cuteee! geram.

the example. tu ha. atas tu. *saje nak panjangkan ayat. =.= asal kau zah. esok kursus tak tahu lah cikgu nak cakap ape. masetu pergi library petang, nak jaga. jap gi library tak bukak kan. memang macam FUCK! !@#^&* FGHRHDFCVGHUJM *dah macam ape aku ngan member. dah tak boleh nak cakap ape dah. -____- shit. *sorry lah kalau banyak bahase kasar saye pada post kali ini k. :D *tak bukak aircond panas pulak. -.- ok lah. sampai sini jek k.

jap jap. MU menang doe. gila. nak letak gambar lah. :D

ni jek yang aku kenal dalam man u. :D jgn marah.

ok lah. ni ngantok ni sebenarnya. dah boring layan mukabuku. layan blog. pastu, nak tengok movie dekat maaduu ke, youtube ke, speaker rosak pulak. kalau tak, boleh bukak lagu ke. ape ke kan.. -.- ape lah. 

pengetua. ;)
Wednesday, February 1, 2012 || 5:17 AM

hai!
harini kat sekolah ada perhimpunan khas unutuk pengetua. bapak die. gila lama. kebas buntut mak. xD pengetua dah pergi. beliau sekarang kerja di PPD. :D good luck my principal. aku dengan pengetua yg ni, tak lama pon. setahun jek. pegetua ni dah jadik guru besar kat sekolah tu 6 tahun. dari 2007 hingga 2011. 6 kan?? :D 

pastu tadi, cikgu sulor cite maaacam macam. tentang die dengan pengetua ni. kelakar. pengetua ni dtg masa banjir. kan? banjir kota yg besar tu tahun 2007 kan.. :D *rindu pulak masa banjir. HAHA. pastu, pengetua bagi ucapan ape semua. tiba masa bagi hadiah lah. ape lah. then, last sekali tak silap. ada koir. aku tak join. :D haha. tapi tak dengar pon. mic rosak. -..- apelah. vongok kan. pastu, mira cite hui min call ahbun.

ah bun tanye ok ke tak. huimin pergi cakap tak ok. hapekebende die ni. >:( geram pulok aku. cakap lah ok. bukanye ah bun nampak. heiii~ vongok lah. dah tu, nak nangis pulak. -.- *middle finger up to you! _|_ dahtu, si mira pon nak ikot merajok. tah pape semua org ni. -________________- bongoknye lahai. then, tadi tak belajar!! :D math tak belajar.

the, kita dapat nama group baru. YEENA. mula mula undi antara. AYNEE, EYENA and YEENA. ramai budak cina pilih YEENA tau. ah bangga. aynee yaya buat. eyena aku buat. yeena pon aku. isma??! -__- Y for yaya. E for eyzzah. E for eipah. N for niena. A for aqillah. aqilla tu iman. kalau letak I takot tak sedap kan.. so, letak lah A. nama die NUR IMAN AQILLAH. :D best! mas dah kene buang k. die cari masalh. kita bagi die jalan penyelesaian. BUANG. :D padan muka kau. kau kan sampah masyarakat. *hambek kau. kene kutuk ngan aku. cari pasal. dapat balasan. :D ok, bye.