One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

T.I.R.E.D
Monday, June 27, 2011 || 3:33 AM




penatnye! sebab? practice lah! ape? J-ROBIK tadi. cikgu letak aq jadi reserved jek. T_T sedih gile time cikgu oanggil aq duduk dekat geng reserved. errgghhH~ geram. kejap masok. kejap x. aq ni penat2 teros online kan? har har har! 
tadi datang sekolah pagi. nak pergi perhimpunan, kene denda pulak. bukan aq sorang. ramai gile! sebab? datang assembly lambat! huurrrr. tu jek. pengawas lambat boleh! terok cikgu.
pastu tadi mase BI kitorang ( budak kelas  1 WUSM) celebrate birthday mira. birthday girl 
bawak kek. x de lah sedap sangat. anyway, thanks mira. teacher amek gambar! nak tengok? 
amek kau!!

|
\/

mira ni! senyum lebar lah!

yg depan perasan HANDSOME ni! haziq name die!

eira,mimi dengan maya!

dari depan, eyzzah, yaya, iman, nina~

ni class teacher , pn marziana bt aris. dengan penolongnye~ eyzzah maria. cehh!

K! BYE~

err~
Sunday, June 26, 2011 || 1:38 AM

mase tuu, kat sekolah, ade hari terbuka. ingat x eyzzah ade cite pasal result eyzzah mase tu? eyzzah ingatkan dapat no yang eyzzah cakap tu, rupa rupanya dapt nombor *tuuutttttttttt* sedeh gile. :'( pastu cikgu cakap eyzzah kat skolah kepoh! banyak cakap. :P pastu mama pon cakap yang same kat cikgu. sabar jek laaa~ nak buat ape kan? dah takdir! *cehh! ni pon boring ni. kalau boleh mama nak cite kat semua orng! errgghhhh! -,-' geram! nak buat ape sekarang? homework agama belom siap lagi ni! MALAS! =,= har har! selain on fb ngan blog, nak buat ape? huhu! dengar lagu kat winamp pon dah kire okay dah. kan kan? kalau x makan online. tu jek. ehh ehh! :D eyzzah masuk j-robik tau.! semalam latihan buat bunga! best gile! eyzzah dah hafal semua! hahaha! pikir pikir macam nak tarik diri. tapi... mesti menyesal tarik diri kan? huhu! eyzzah dah x tau nak ckp ape lagi ni. okay byee~ ^^

untitle -,-
Wednesday, June 22, 2011 || 7:03 AM

harini pergi sekolah macam biase. :) tadi kat skolah waktu petang ade buat latihan j-robik. eyzzah buat terabur macam ape! atpi terpilih nak masok pertandingan~ huhu :) 
nak gosok baju lah!
pastu tadi kat skolah ade pameran kesihatn. ade game. game die best.
eyzzah main dam ular ngan kawan :)
best! 
ok lah nak gosok baju ni. belom gosok lagi. esok kat sekolah ade 
ceramah. x tau pasal ape. 
wellll.. tunggu jek lah. dengar jek ape die nak 
membebel
kat depan tu. grr -,-
ok lah bye~

Happy Papa's Day~
Saturday, June 18, 2011 || 7:55 PM


sorry kalau bibie ade buat abah marah! sorry kalau bibie naughty. :) abah kan baik. 
thanks sebab dah buatkan goreng pisang pagi tadi. 
SEDAP! =) best ~

ni lah abah eyzzah. x de gambar lain nak letak. :)
sayang abah~

yeah~
Friday, June 17, 2011 || 10:27 PM

harini pendek jek k!

 haha~ title macam apa sehh! cikgu cakap nak bagi result hari jumaat mase tu.. lepas bace yasin.  aq ngan yaya tnye ckgu. ckgu ckp belom lagi. orang tu belom bagi. 
pastu. si vicky asyik tnye aq jek pasal nombor dalam kelas. die excited sebenrnye. mase BM ade budak mne tah bagi result tu. cikgu selamat cakp sape yang dapat nombo 1. teka sape? aq? bkn. vicky lah nombo satu. sebab tu die excited gile. haha~ pastu. iman dapat nombo 4. iman terer!
aq?

haha! nombo 10. boleh la.. i8man yng ckp. x tau lah betol ke x! 
:D

the results~
Wednesday, June 15, 2011 || 11:56 PM

sekarang kan dah sekolah . semua orang tau kan? = =" before cuti kan ade mid year test. tau x eyzzah dapat bape A? errgghhhhhhh! 0,0 1 A pon x de tau x? yang paling meningkat science. tu pon sebab soalan senang. sedih! ingatkan ada A! tapi ALHAMDULILLAH semua subject eyzzah lulus. yang paling low? ckp makan lah katakan.. math ngan agama. :( tadi kat sekolah. time ICT aq x pergi. bukan ponteng! tapi cikgu cakap sape dah amek perikse. duduk kelas je. sooo.... ape lagi? pergi kantin la.. :D beli kopok basah . pergghhh! bangak gile. best. kalau budak pagi yang beli, kene tahan. so,kitorang(aq ngan yaya) suro budak petng belikan. :D haha. tadi class sejarah cikgu x datang. so. penggantinye ialah cikgu lelaki yang ajar budak lelaki KH. aq kene marah sebab x sapu kelas. = = kesian kan? bkn aq yang patut kemas. budak yang bertugas lah. tapi..nasib baikk cikgu suro budak lelaki sume pergi bilik KH. haha. kalau budak2 pergi, cikgu mestilah ada sekali -,- 
k byee~

KUCING~
Tuesday, June 14, 2011 || 3:43 AM

pada mulanya jumpa kucing tu die sangat takot dengan kitorang (feyqa maria,eyzzah,diela) . kitorang jage die sampai die x takot ngan kitorang lagi. die kecik lagi. siap bawak pergi vet. yek la,kucing jumpa kan? kitorang main main ngan die. die comel sangat time lari. terkedek kedek. die banyak kali berak atas sofa. die kencing. kitorang jugak kene basuh. nama die SKINCHAN.

tapi sekarang die dah kembali ke RAHMATULLAH.
skinchan my baby. semoga ceria di sana. 


:'(

school holiday is end!
Saturday, June 11, 2011 || 10:10 PM

skolah dah pon bermula. so? apa yang patut kite buat? sekarang dah seperti biasa. kemas buku, gosok baju, naik bas. dan yang paling penting.. kene bangun pagi. ergghh! -____- geram mak! 


:P kenapa semua orang malas nak pergi sekolah? ada x yang rajin? mestilah ada kan? sebab apa? kalau yang nak jumpa kawan tu.. mamang lah rajin. kalau yang nak belajar? tabik springg aku. wahh!

takot kene marah! hmmm....

siapa pernah tidur di waktu P&P? siapa? saya? pernah laaa..dulu. haha! 

homework pon menimbun.

tapi...yang eyzzah paling takot nak naik sekolah ialah markah mid year mase tuu. seram sehh. eyzzah dapat nombor berapa gaknye kan? 

kalau boleh nak nombor 1! :D semoga berjaya!

happy birthday sister!
Monday, June 6, 2011 || 8:41 PM

cantik x?
p/s:name die diEla maria. bukan double 'L'
may Allah bless you diela! you are my best friend. 
:)

 i <3 you! u <3 me. we are the happy family!

happy birthday dude!
Saturday, June 4, 2011 || 3:34 AM

happy birthday! may ALLAH bless you! 
:D
yang ke? 22! :P dah tua. ade girlfriend tak? mesti lah ada kan?
bye!

p/s:this is my brother!

woww!
Thursday, June 2, 2011 || 7:48 AM

woww! look at my NEW header! is it nice? have a cute monster. have my url blog. nice kan? love it! haha~ ni jek ke nak ckp? gile! sape? kau lah! kau gile lah eyzzah! why? haha! sengal.

BYE! GOOD NIGHT!

you?
Wednesday, June 1, 2011 || 7:26 AM

kau jahat kan? curi kawan kawan aq. :P wekk! benci kau sangat sangat. dulu x de kawan, layan aq jek kan? skang kau dah dapat kawan aq. kau dah lupe aq dah. dulu still bual bual same same. skang? lupe aq kwn kau ke? BENCI KAU LAH!

sape tu LOSER? KAU LAH!



p/s:aq tengah marah gile ni bhaii!