One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

congratulation!
Sunday, November 27, 2011 || 3:50 AM

hey allsss~
today, my ucu and his girlfriend dah nikah. :O haha so, boleh panggil husband and wife lah. :) i just want to say congratulation~ :D




#sorrytakdekgambar~ :)

i wish i have this.
Friday, November 25, 2011 || 10:40 PM

nak ni boleh?
boleh laaa~ 

happy birthday yaya~
Tuesday, November 22, 2011 || 6:36 AM

hey alllsss~

actually, birthday die semalam.. semalam dah wish, cuma belom post entry jekk :)


happy birthday yaya sayang. :* muah.. 
next year kita same class lah.. 
ukm. :D
kau baik. sayang kau sangat sangat. :)

this is her~ 

MALAYSIA MENANG LAGI!
Monday, November 21, 2011 || 11:06 PM

:D well, semua org tahukan Malaysia merangkul pingat emas malam tadi? well.. i'm proud of you HARIMAU MUDA!!!! :) this a few photos that i like..


Tuah Fakri.

sayang die..
i love muslim.. :D
:D
<3

sumber: GOOGLE

tak nak lah!
Wednesday, November 9, 2011 || 1:32 AM

hey allsss~
today i want to tell you about choir club.. actually, i dont want to join the club.. means i wanna QUIT.. but.. teacher push me to join jugak! WTH? i tak nak tak nak lah kn? :p ok ok.. i terpakse join jugak.. tadi dtg tanpa rela... dalam bilik muzik aku duduk keseorangan... yaya tak join sebab die ade holiday. BESTNYE! :D but me? school holiday ni buat ape jek? pikir pikir macam nak keje lah.. hehe~

nasib baik ade eifa kat choir tu.. kalau tak de memang aku blah!! :p geram lah! ppfffttt~ -..- ape mau buat cik adik? perkara sudah jadik kan? ==' :p ishh geramnya!  ok ok! bye..


raya korban #1
Sunday, November 6, 2011 || 7:13 PM

hey allsss~
ape habaq? sehat na!!

ok.. nyah nak cakap ni.. siket je tak banyak.. semalam raya korban kan? ok.. semmlam i pergi ke jb.. jenguk nenek i kat jb... then, semlam jugak pergi rumah abg aidan. then, semalam jugak pergi rumah mak teh.. mek the ade kat bawah tu.. die pulak dtg rumah i.. hehe~

then, semalam pergi angsana.. abag nak beli lagsir tok rumah die.. ngade ngade nak berlangsir pulak.. cam perempuan kan? letak surat khabar kat tingkap jek kan boleh.. *kidding* :P ok.. so, mak tak tahu nak cite pe lagi ni.. haa!! before i forget, this evening nak pergi sedili.. woooo~ nak buat ape? pergi rumah kak erra.. ok ok.. bye!

heeee~#3
Friday, November 4, 2011 || 5:56 AM

*tak dek title lain nak letak..malas nak fikir*
hey alllsss~

as u all know.exam dah habis kan? aku gembire. ^^ then, before aku lupe.. aku nak ucapkan selamat menyambut hari raya korban. :)

so, holiday kejap ni, mesti rindu nak tergelak, merepek, mengarut dengan EYEMI.. hmm.. :( then, plan nak date dengan EYEMI deka,t tak lain tak bukan mcd lah kan? tapi tak confirm lagi lah.

then, nak luahkan perasaan sikit.. aku geram dekat ****************** ni.. die asyik balik rumah aku jek.. aku naik bosan dah dengan die.. i know you have a home.home sweet home kan? nape tak nak duduk rumah sendiri? every feelings can change right? *bi hancuss* dari suke bertukar jadi geram. ye tak?

ok ok.. saya benyak meleweh, so, tadi exam math. saya jawab tah pape.. paper 1 agak senang bagi saya.. saya banyak jugak tnya geng.. hehe~ tak pe kan? geng tak marah.. :D paper 2 macam neraka.. hancur paper tu dengan jawapan saya.. teaher tengaok mesti hampa kan? 'sorry cikgu.. saya tak ingat ape yang diajar..'

ok ok.. nak cite ape lagi yek?  choir punye concert next month.. but, aku tak datang rehearsal pon.. :P haha~ kesah? macam dah malas nak join pulak.. :D ok bye..

heeee~ #2
Thursday, November 3, 2011 || 2:03 AM

hey alllssss~ hows your exam? im ok .. just fine.. just waiting for the result.. hehe! ok.. esok exam math tapi aku tak study pon.. sebab? MALAS.. big  M in the corner~ ok.. tadi tengok paranormal activity 2 .. wow!! O..O real best. nak tengok 3 pulak.. tapi nanti belom beli cd .. :D tadi exam science, paper 2 ok2 lah.. paper 1 senang!! *tapi tak tahu lagi result die kan* paper ni jek aku tak tnye kawan.. kawan yang tnye aku.. hehe! saya suke saya suke... ok now nak bukak fb main empires and ellies.. before that, aku nak cakap .. tomorrow is the happiest day.. and, tomorrow is also a bad day.. ok? BYE!

exam
Wednesday, November 2, 2011 || 5:38 AM

hey allss~ tadi dekat sekolah exam agma and kh.. hehe~ kelakar!! kami berbalas surat! surat ape?? jawapanlah ape lagi kan? agama paling seronok! hehe~ time kh pule same begitu.. mase cikgu &*(%$ jaga.. kami tak berani sangat nak mintak jawapan... tapi cikgu tak jaga pon.. cikgu buat ape tah kat depan.. hehe ape lagi rancak lah kat belakang! :D best!! esok exam science hehe sabo jek lahh.. kesian cikguuuuu~ *weeeee

heeee~
Tuesday, November 1, 2011 || 3:11 AM

hai allss.. dah lame tak jenguk blog.. tak tahu nak cite ape kat sini.. ok lah.. harini aku nak cite pasal final exam lahh.. ok.. final exam dah mula dari minggu lepas, tapi break kejap sebab ade deepavali kan? ok... so, mule dari semalam lah maksudnye.. semalam exam bm dengan sejarah.. tadi geo dengan bi.. hee~ BI best. tapi tak tahu boleh dapat A ke tak... hehe.. nape? tak puas hati? ha ? ha? *gile kejap.. jgn layan bende tuh* ok ok.. esk exam ape pon aku tak tahu lah. sebab belom check jadual lagi lah.. hope esok soalan senang2.. hehe.. ok lah bye... :D