One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

My dream car,house and cell phone
Wednesday, February 2, 2011 || 1:25 AM

hari ni aq x de bende nk buat,so..aq nk tunjuk kat korang aq pnye kereta idaman atau dalam bahase inggeris 'dream car' pastu..aq nk tunjuka kat korang..aq pnye dream house and last..aq pnye dream cell phone..

ni rumah idaman aq! besar2 pon nk buat ape kan..so yg ini klu aq dah berkahwin la..hehe~
ingatkan nk amek mansion..korang tau x mansion tu ape?klu x tau..pergi la bkk kamus..tapi..mansion tu mcm besar sangat jek..x sesuai untuk aq..untuk OPRAH WINFREY bole la..ye tak? hmm..

ini kereta idaman aq..of course la red kan..aq mmg suke red..red itu melmbangkan keberanian tau!(tapi aq x berani pon) -__-"

ni plak handset idaman..hehe!klu aq pegi kedai handphone jek..aq mesti tengok hp(handphone)ni..handphone ni sangat best!!aq tengok kwn2 aq pki handphone..aq dlm hati sabar jek..dan berkate'x bibi nanati klu kau dah besar kau akn dpt hp yg lebih canggih daripade tu!! JEALOUSNYE ^,^ 

aq dah tunjukkan kat korang aq pnye dream..so! harap2 tercapai kan? amin~aq boring la..sape ade game?aq ade!tapi game tu kuno la!boring plak! tak pe la !! aq nk watch tv la! ok la bye~
:)