One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

selamat menyambut bulan puasa!
Friday, July 29, 2011 || 8:13 PM

ni buat sendiri tau! haha~ -,-

selamat menyambut yek. 
jangan ponteng puasa tau. dosa besar. tahan nafsu ye.
:)


MALUNYA T_T
|| 6:21 AM

muka ni bila aku malu! 

aku nak story nih. pada class sivik tadi aku tak bawak buku. tetapi aku cakap dekat cikgu yang aku bawak. dengan menggunakan buku pemahaman,cikgu pon buat tak tahu jek. aku pon buat dek jek lah. pastu tetiba, cikgu check buku cheng yee. pada masa tu, cheng yee pon buat perkara yang sama macam aku. cikgu check dan cikgu mendapati itu bukan buku sivik. lepas tu, cikgu boleh cakap pulak nak check buku satu satu.ALAMAK! aku dengan perasaan yang malu dan muka malu dan malu malu malu! cikgu marah aku. aku , cheng yee, ngan lee yun kene diri kat luar. =,= nyesal tipu cikgu. -.- -.- sedih.

cerita kedua plak. 

masa class math minggu lepas cikgu cakap, 'kalau kelas awak tak ada duster lagi. cikgu boleh sewakan kat awak. seminggu 5 ringgit.' mak oi! cekik darah. lepas tu tadi, class math. aku ngan yaya, main pukul pukul kat belakng. -,- tak belajar pon. huhu. aku tak dengar pon cikgu cakap ap kat depan. pastu, class dah habis, aku ingatkan cikgu tertinggal duster dia. rupa rupanya. memang cikgu tinggalkan. aku punya eager jerit! 'CIKGU TINGGAL DUSTER! CIKGU TINGGAL DUSTER!!!!*sambil berlari ke depan. -,- lepastu, budak budak cakap. ' apa eyzzah ni, memeng cikgu tinggalkan lah.! ish ish. hahahahahahahaha!!!' diorang ketawakan aku. 
sabarjek lah. pastu maya cakap' eyzzah ni,masa sivik malu kene denda. yang ni malu lagi. hahahahahahahaha~!!' aku jerit! 
JANGANLAH KETAWAKAN!. 

T_T T_T

semalam.
Tuesday, July 26, 2011 || 10:19 PM

harini aku tak sekolah. aku kene gegata. huk huk. semalam kat sekolah ada party. party apa? party segak. haha! semlam ada segak. penatnya. tinggi aku yang dulu 144 sekarang 147.3 tinggi tak?? -,- lepas segak aku ngan yaya balik kelas. kat kelas ada pilak cikgu cina yang aku tak suka. cikgu tuh gedik sangat wehh~! pastu kat kelas hakim cakap teacher marziana panggil aku. aku cakap ngan cikgu cina tuh aku nak pergi toilet. PENIPU! haha. :D aku ngan yaya pergi bilik muzik jumpa cikgu . rupanya cikgu suro kitorang buat skrip pasal korus speaking. hurrrmmm. 1 hari x masok kelas. dok dalam bilik muzik jek. sambil2 tu tengok budak koir. sorang budak koir yang sangat annoying. grr. geramnye. sabarjeklah. pastu dah siap. kitorang berlatih. haha! best. ok lah bye. belom mandi nih. malas.

-.-
Friday, July 22, 2011 || 2:26 AM

huh~ lame tak update bloggie tercintaburuk ni~ =,= harini nak cite pasal aku kat hospital check pasal penyakit tibi. actually aku tak de kene pon. budak kleas yang kene, satu kelas perlu merajinkan diri datang ke hospital kota tinggi tuh. mase pergi tadi, ingatkan sekejap jek. rupenye sampai satu jam. -,- macam nak mati aku kat dalam tu tunggu nombor keramat 0719 . grrr! bile sampai jek nombor aku, aku bangun tanpa menghiraukan abah yang duduk di sebelah untuk bercakap. haha~ kesian.. sekarang tukar topik .

*muka boring aku masa tunggu giliran untuk check.*
masa tu, kat sekolah ada budak kene tukar kelas. sebab diorang terlalu pandai. iman kene tukar. banjir kelas dengan tangisan beriman dia tu. li yee, zhe wei, vicky, zhou xuan, jia lee, and many more. malas nak tulis. -,- aku x kene tukar pon huhu ^^ budAk yang masuk kelas aku, izzuddin, amyrul, aiman, dengan teevinah. aku nak cite sorang budak ni. izzuddin tu. erghh~ annoyyingnye~ mals nak layan. kjap kejap izzah kejap kejap izzah lagi. aku marah terus takut. terus sebut nama orang lain. sabar jek lah. mase tu, mase math, cikgu pilih murid murid untuk buat soalan kat whiteboard.aku menyembunyikan diri di sebalik shafiq yang beasr. si izzuddin ni bising kat cikgu suroh pilih aku. aku cakap dalam hat. ada kang kene lempangan tanpa baynran kat sini. nasib baik aku boleh cover kemarahan itu dengan memerahi dia menggunakna mulut sahaja. huh~ lagi satu, masa waktu sejarah. gitu jegak. aku tak marah! aku cuma memandang dia dengan pandangan yang tak puas hati. haha^^ terdiam kejap. terus pandang tempat lain. at last, mimie yang cakap nama izzah kuat kuat.  haha~ k bye.

*saje jek nak letak gambar ni. tak de kene mengena dengan post kali ni. ok?*

k bye~

sukan!
Thursday, July 14, 2011 || 5:39 PM

semalam kat sekolah ada sukantara. teka sape jadi juara? sememangnya bukan saya! WIRA menang! PANGLIMA nmbor lima. haha~ ingatkan best, rupenye tak best pon. pikir tak nak datang. tapi terpaksa sebab ada buat persembahan. ape lagi kalu bukan j-robik kan? bailk rumah macam anak keling india jadinya.anyway, mase tu, jumpe  tau! cantik. haha~                          







heyyyyy~
Monday, July 11, 2011 || 6:35 AM


dah malam ni! 
tu pon still online lagi kan? 
hahahaha~ 
dah ngantuk nih~




advised
|| 2:13 AM


aq nak bagi nasihat kepada sesiapa yang suka sangat merempit ni.! tolonglah hentikan benda bodoh tuh! janganlah buat lagi. kotang akan dapat padahnya nanti. lagipon, korang dapat apa buat benda ni? kalau suka sangat bawak motor tu, bawaklah yang dekat tempat yang sesuai lah kan? kalau korang naik motor malam2, masa tu pulak ada polis buat roadblock. korang kene. pastu marh2 maki2 polis tu. dah salah korang kan? huhhh~
nilah gambar yang paling top aq tengok. sape ni? buatnye mati! padan muka. berani sangat nak buat aksi ganas. nak tunjukkan yang korang tu terror  sangat kan? tengah syok syok bawak tau tau kat depan ada treler. hmm.. padan muka. putus kepala. putus kaki. putus tangan. aq x nak tunjuk gambar lebih2 ! aq geli lah. yang berdarah darah tu. ada yang putus kepala lah. kaki x de lah. apelah.. macam macam. dapat gambar yang kat atas tu pon aku search motor jer~ huhu~ -,-


pada yang merokok tolong lah berhenti.!! katakan TAK NAK kepada ROKOK! x bagos. rosakkan paru paru jek tau! rosakkan otak jugak! tak ke membazir merokok tu? x de duit tapi still nak merokok! gambar kat ats ni x nampak tulisan lah. jap jap. aq nak tanye ape ganjaranye hisap rokok? x de kan? setakat nak puas jek. hisap batang tu. keluar asap jek. bukannye keluar emas pon. kalau keluar emas, memang dah lama semua orang dalam dunia ni hisap bende tuh! aku benci lah! haha~ *terlebih pulak*  aku tau. budak sekolah pon ada yang hisap bende nih. pastu nak pengaruh kawan. cakap bende ni sedap lah. apelah. macam SETAN tau tak? atok aq dah tua pon still nak merokok. x de duit, mintak orang. isshhh~ geramnye. kalau aq jadi orang tuh aku takkan bagi.



PERCAYALAH! BENDA NIH TAK BAGOS~

bala!
Friday, July 8, 2011 || 6:38 AM

aq dapat bala. minggu ni full timt j-robik. pagi tak belajar! memanglah best. tapi, aq lebih rela belajar daripada berjoget tu. tapi ade yang best jugak. yang tak best nye, duit cepat habis pastu kene marah dengan mama sebab asyik mintak duit jek. yang ke dua, penat! sakit kaki. mcm nak tanggal kaki ni. yang ke tiga, tak boleh nak online. rindu lappy aq yang penuh dengang warna PINK ni! haha~ -,-'  pastu. aq jadi reserve jek. :( tapi tak pe. mase tu hari rabu kami berlatih dekat dome. penat gile! pergi madam hantar balik? jaln kaki. grr! -,- balik rumah. aku teros tidor! online pon siket siket jek. sdehnye. tapi harap harap jadi johanlah pasukan j-robik tahun ni kan? amin!
nak ni boleh?
bukak fb jek. notification tak nak banyak lagi kan. aku kesian kat mama. sebab mama bayak keluarkan duit sebab nak beli seluar, kasut dan baju. nasib baik tudung aku dah ada. haha~ mintak mintak ALLAH murahkan rezeki mama dan abh aku. amin. k. lahh! bye~

happy birthday mom~
Friday, July 1, 2011 || 7:20 PM

happy birthday mama~ 
semoga ALLAH panjangkan umur mama! 
semoga ALLAH murahkan rezeki mama! 
AMIN~

thank you for all kindness! 
i <3 you mama!


mama tiada pengganti! 




nak tengok gambar mama eyzzah x? 

ni masa raya. tahun lepas. lawakan mama eyzzah? *cehh!

i love you mama!