One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

BORED TRIP EVER
Saturday, February 16, 2013 || 3:05 AM

hai. 
well, sekarang dah cuti CNY then, dah nak masuk sekolah balik. 

masa hari sabtu tu, terus pegi KL, mula2 plan nak p Kedah, tapi cancel. then, pegi KL jumpa kakak. okay, cuma nak cakap BORING nak mampos. mengharapkan iPad je yang boleh menceriakan aku. tapi tu kakak punya, -..- 

kalau tahu lah trip tu macam gitu, baik duduk rumah tengok gayo daejun kat S ONE HD lagi bagus. -___-