One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

:)
Friday, August 26, 2011 || 1:31 AM

:) 
maafkan salah silap yang kita dah buat ok?
perkataan yang kita cakap kat awak.
ada yang rasa tak puas hati tu, maafkan jek lah.
puasa penuh tak? 
kite tak. 
demam and batuk batuk masa tu.
so, kene ganti lah kan? :( 
tak pe. kasut raya, baju raya. 
dah beli? cantik tak? kalau cantik pinjam boleh? :)
ok. that's all. bye.

<3 eyzzah maria :)

p/s: duit raya pos boleh? :D

demam~
Wednesday, August 24, 2011 || 7:47 PM

semalam dengan hrini demam. 
actually, tak de lah terok sangat.
cume batok batok tak benti jek.
anyways, tadi tengok gambar kelas 1 WUSM berbuka puasa. 
BESTNYE!
i tak dapat ikot cuz' i demam.
my mom pon tak bagi. :'(

































that's all!
T__T

bukak puasa bersama rakan :)
Monday, August 22, 2011 || 6:00 AM

location: marrybrown gedung kota tinggi.
rakan: najmi, iman, yaya
menu: ayam black pepper, kiddy meal, bubur ayam.
air: milo ais, air mineral, pepsi.












mane najmi ngan iman?
diorang dah balik dulu. i don't know why.
:) 
it's ok. sebab kitorang dapat gak bukak puasa sesama.
:)
ni pon dah bincang gak kat sekolah.
nak buka kat KFC bersama teacher marziana.
ok. tak tahu jdik ke tak.
mintak mintak jadi. ok? :)

puasa ke-19
Friday, August 19, 2011 || 8:02 PM


urrgghhh~ dah 19 hari kita berpuasa kan? 
tidak disang sangka.
lagi beberapa hari sahaja bulan syawal menjelma. haha~
cakp cakap pasal raya ni, mesti kes tak sabar nak raya kan? huhu~
nak cite pasal ape nih?
sementara tunggu gambar loadng, ak cite siket pasal
koir masatu,
aku, yaya, fat, and eidiel,
berlari berkejaran. haha
kitorang buat video ala ala movie gitu. kitorang berlakonlah.
haha
kelakar lah.:D :D
kitorang buat video tu pon, bknnye ape,
cume sesaja jek. bosan sangat. tuggu bas tak sampai sampai,
buat lah bende tuh! tajuk movie tu, budak ponteng kelas dengan apee..lupe lah

ok! gambar dah siap loading.
semalam, banyak dugaan melanda semasa nak call number ni,
1-300-88-2525
mama pnye hp, kedit siket. :(
call sekerat jalan jek.
SOS hp kak la plak, lame gila menuggu. kak la buat baru dapat.
pastu, call kak anom suroh topupkan hp mama 10 ringgit.
haha.
then dah dapat topup, 
ape lagi! teros dial,
1-300-88-2525 haha
operater tu lembabnye! -.-'
pastu kitorang order gambar atas tu.

setelah setengah jam menuggu, 
ding dong. (doorbell berbunyi)
hah! terkejut.
sedapnye!!!!! :D macam nak lagi jek.:) aku makan pon sampai tak habes.membazir=.=
mushroom soup pon ade lagi.haha:D
alamakk!! lapar lah cite pasal semalam. :(
sekarang dah pon puasa yang ke-20.
haha!
:D

un
Thursday, August 18, 2011 || 5:26 AM

huhu~
boys over flower!

geram.
Friday, August 12, 2011 || 5:25 AM

-.- mase tu, pergi library kota. ingatkan best. aku pergi dgn yaya. pak cik tu! serabai. jahat gila. org tnye pon nk marah marah. geram. 

yaya: aku boringlah. dah lah tak dek buku rujukan. ahh! AKU FEDAP. dok kat taman jom.
aku: jom! pak cik tu jahat! setan! 
yaya: eee!!! geramnye aku! pakkal jek!
aku: nak aje aku tapak muka die! geram!
yaya: dah lah tua! setakat jaga perpustakaan ... entah pandai baca buku ke tidak
aku: hahahaha! :D gilalah orang tua tu. pakkal jek tua!
yaya: kang orang jadi biadap kang marah pulak! cakap org kurang ajar! padahal dia yang kurang ajar dulu! cakap tu biarlah baik baik. jap lagi tak puasa buat malu jek.
aku: dia islam ke? kita jalan pon sebab nak carik buku rujukan kan.? perpustakaan bodoh!!! nak aje aku FUCK  die tadi!
yaya: entah! bongok! pergi jek bagi sepak. penyepak! lagi aku suka! :D
aku: hahahahah! kom kite penumbuk die! :D

sebenarnye, kitorang marah kat pakcik tu sebab die marah kitorang. die cakap kitorang bising, bnyk jalan, ketawa ketawa lah ape lah! macam macamlah!!! isshhhhh!!!!! setan!

hak hak ^^
Thursday, August 4, 2011 || 5:57 AM

ahaks! tengok gambar ni! suke!!
masa ni baru balik j-robik. 
yang hujung sue, sebelah die, yaya, sebelah die, eyzzah and last siti. 
suke sangat gambar ni. sebab 
time ni aku gilaKK!