One Direction

*NERDY ME!
hi, i LOVE One Direction. ESPECIALLY Niall Horan :* 15 years old. pmr candidates. :) u didnt need to follow my blog. :) but, follow my twittarrhhh! ;D
-TWITTER
-HOME!!

I really wonder how you feel on these nights so alone

Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“EYZZAH MARIA”
March 2010 November 2010 December 2010 January 2011 February 2011 May 2011 June 2011 July 2011 August 2011 September 2011 November 2011 December 2011 January 2012 February 2012 March 2012 April 2012 May 2012 October 2012 December 2012 January 2013 February 2013 August 2013

First Day
Saturday, December 31, 2011 || 11:52 PM

hey!
Assalamualaikum, :)

Hari ini tarikh cantik. HAHA! 1.1.2012. 2012? dah 2012 dah. :D Kita pon Dah naik form 2. -.- kan kan? ok, bye. :D

Last Day.
|| 12:04 AM

hey!
assalamualaikum,

harini last day untuk tahun 2011 kan? cepatnya masa berlalu kan? :') ok, i want to say, welcome 2011! eh salah!! welcome 2012. :) i hope this 2012 will be the best year for us~ :) saya belum fikirkan pasal azam lagi. 


Friends Again.
Wednesday, December 28, 2011 || 11:42 PM

hey!
Assalamualaikum..

ok, disini. saya nak cerita, saya dan fatin atiqah binti che' azman.
 dah berkawan seperti biasa. :D i love u friend!
nanti kita jumpa kat sekolah k? 
:D
ok, that's all for today.

meowww~
Tuesday, December 27, 2011 || 11:17 PM

hey!
assalamualaikum.

kucing baru kita.
comel kan?
kita jumpa die dekat bawah kereta rumah jiran. 
jiran Chinese, so, die orang tak suka kucing. -.-
HER name is MING MING.
:D Uyu bagi nama tu. HAHA.

*lama lagi, die akan gemok macam kucing yang nama PUNGUT.

back to school all the time.
Monday, December 26, 2011 || 11:17 PM

heyyy~
assalamualaikum.

title tu, lagu back to december. :D
ok, dah nak sekolah kan? malas -.- nest year kau form 2. budak junior kalau nak rapat berpada pada yeee~
wooo~ dah nak sekolah babe! rasa tak sabar ada. rasa takot pon ada. suka nak jadik senior. nanti budak junior rapt rapat ngan kita.. alalalaa~ malas nak layan. :D HAHA! ok, tak de gambar nak  letak. tak boleh. loading lama gila. -.- ok, back to the topic. bag dah beli. baju mama belom buat. -.- kasut? hmm.. kasut belom beli. :P ok, lagi? hmm.. esok pergi kedai mama. nak beli pencil box. :D ok, serious excited nak jumpa member! ok, bye! assalamualaikum.


LOL!
Sunday, December 25, 2011 || 11:00 PM

hey all!
Assalamualaikum,

ok, semlam saya dan keluarga pergi JUSCO tebrau city, JB. pergi sana sebab nak beli barang sekolah. Tapi pergi sekejap jek. Beli barang sekolah pon sikit jek sebab dekat Harris mahal. -.- ok, beli jugak lah barang, beli fail dengan note book. :D best! note book kat sana memang lawa lawa. dan, MAHAL! O.O rambang mata pergi sana. ingatkan nak beli pen sekali. tapi, tak cukup bajet. HAHA! note book pon dah 12 ringgit. ok, saya tak KAYA macam awk! -.-

ok, then balik tu, kami pergi SDS beli cake. birthday saya lah. masa tu, tak celebrate sebab mama ngan abah busy with their own work. So, plan celebrate masa hari Ahad jek. semlam lah kan? kita beli Mango cake dengan pizza. OMG! sedaaappp~ then, harini duduk rumah dengan diela. tak buat pape. abah pulak, menyuruh aku ajar die pakai Microsoft Office Word. YE! DIE TAK RETI GUNA!! aku jugak lah yang kene ajar die. dah tu, cakap salah, kene MARAH! eee~ geram! BONGOK!

ok, bye! :)

congratulation!
Thursday, December 22, 2011 || 5:04 AM

hey alllssss~
assalamualaikum,

Hey, first, saya nak ucapkan tahniah kepada kak Ain sebab dapat 8A.. :) then saya nak cakap benda yang saya terlupa nak cakap.

Pada 18.12.2011 ada Life Soul Musical Show, yang dianjurkan oleh SMKL. Saya, join koir! ^^ best! mama abah cakap, theater musical yang dilakonkan oleh, kak Add, kak DeebaFazirul,Haikal.. :D saya tak dapat tengok sebab saya dekat backstage.. -.-

Masa latihan memang macam nak mati.. Beberapa bulan tak minum ais dan tak makan pedas. Masa presentation, takut sangat! wooooo~ macam nak mati atas stage.. Dengan orang yang ramai tengok kita. -.- Nasib baik tak ada lirik yang tak hafal. Gambar malas lah nak upload. Tengok kat fb diorang yang dah upload jek.. hehe. Ok, BYE! :)

happy!
Tuesday, December 20, 2011 || 12:40 AM

hey allss~
assalamualaikum,

harini birthday aku! WOOHHOO~ :D aku dah cukup 13.. :P ok, that's all.. happy birthday to me!

i MIss them
Friday, December 16, 2011 || 4:33 AM

i really really miss them! 
OMG!
rindu gile nak bergelak-gelak dengan korang!
rindu gile nak bertepok tampar dengan korang!
rindu gile nak dengar korang ketawa! 
rindu gile nak dengar suara korang!
rindu rindu rindu! 
bila nak jumpa jumpa? :'(
nak jumpa lah!






--> Ya Allah, moga persahabatan kami, takkan terputus
sampai bila bila.. amin..
i need them!

i LOVE you
Thursday, December 8, 2011 || 3:15 AM

kucing saya~

im in LOVE with them~
Friday, December 2, 2011 || 1:29 AM